Home

Családoknak is ideális

Apartmanjaink a déli part szívében, Balatonbogláron találhatóak, csendes, családias, nyugodt környezetben, ahol garantált a pihenés és a szórakozás az egész család számára. 
Nyaraljon Nálunk kellemes környezetben! 2 főtől - 20 főig szállást kínálunk, a szabad-strandtól 400 m -re. Zárt parkoló és gyermekjátszótér az udvarban található. Nyugodt,csendes utcában lévő apartmanunkban felüdülés lesz minden eltöltött perc. Garantáljuk,hogy szobáink tisztaságával elégedett lesz. Rendezett kerttel és játszótérrel és sok-sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját.!!!!!! Balatonlelle és Balatonboglár találkozásánál, csendes, nyugodt helyen egy frissen felújított családi házak kiadók.

Csaba Vendégház: A ház két szintes, alsó és felső szintre van osztva, mindegyik szint önálló apartmanként is funkcionál, külön zárható, de az egész házat egyben is ki lehet bérelni. A ház felső szint 7 fő férőhelyes, az alsó szint is 7 fő férőhelyes, de pótággyal bővíthető! Az alsó szinthez egy terasz tartozik étkező asztallal, székekkel, a felső szinthez erkély. Mindegyik szinten 3 szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, WC. A konyhák teljesen felszereltek, evőeszköz, tányér, főző edények, tűzhely, mikró sütő, kávé főző, ....stb. Minden szobában TV, . Kábel TV több tucat csatornával. WIFI lehetőség. A két ház között van még 2 apartman ami 4-5 fős, külön bejárattal.

Balázs vendégház: Itt is két szintes a ház, alsó és felső szintre van osztva, mindegyik szint önálló apartmanként is funkcionál, külön zárható, de az egész házat egyben is ki lehet bérelni. A ház felső szint 7 fő férőhelyes, az alsó szint is 7 fő férőhelyes, de pótággyal bővíthető!  Az alsó szinthez egy terasz tartozik étkező asztallal, székekkel, a felső szinthez erkély. Mindegyik szinten 3 szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, WC. A konyhák teljesen felszereltek, evőeszköz, tányér, főző edények, tűzhely, mikró sütő, kávé főző, ....stb. Minden szobában TV, . Kábel TV több tucat csatornával. WIFI lehetőség. 

Az udvarban zárt parkoló van. Gyerekeknek játszótér, lengőteke, kosárlabda palánk, homokozó csúszda és trambulin az udvarba grillezési lehetőség,.. A legközelebbi strand lehetőség 500 méterre van, gondozott, hatalmas szabad strand büfékkel, játszótérrel. élelmiszer bolt 250 méterre. benzinkút 250 m. A lellei központ 1800 m. A lellei homokos strand és élmény fürdő 1800 m. A Boglári élmény strand és fürdő 1600 m. A boglári központ kb. 1800 m. Az összes ismert élelmiszer bolt megtalálható a városban. A lellei és a boglári hajó kikötő 1800 m. Egész nyáron hatalmas Vidámpark és Cirkusz, kb. 500 m. Újonnan épített olcsó kalandpark és modern bob - pálya a Várdombon, kb. 600 m. Számos kirándulási lehetőség van mint a városban, mint a környező településeken. Lovaglási lehetőségek több helyen, hatalmas rendezvények, koncertek, vásárok, borfesztiválok, felvonulás, szüreti bál! Hajózási lehetőség szinte bárhova, vitorlázás, a vízi sportok számtalan lehetősége. Gyalog túrák, kerékpár túrák. Több kilátó, várdomb, templomromok, kápolna várja a kirándulókat. Szórakozási lehetőségek százai a legkisebbektől az idősekig. Discok, zenés bárok, blues kocsmák, játék termek, kalandpark, kiállítások, mozi. 3 év alatti gyermekeknekbaba ágyat tudunk biztosítani. Minden más, egyéb kérés, előzetes egyeztetés kérdése. :-) Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák !!!

az M7 -es autópálya balatonboglári lehajtójától 1 km -re. 
8630 Balatonboglár Munkácsy u. 36. 
GPS: [ LAT: 46°46'47.53" ] [ LON: 17°40' 18.48" ]